Жените изхвърлят тайно дрехите на своите партньори

2013-03-04 16:59:00
Жените изхвърлят тайно дрехите на своите партньори
Снимка: Dreamstime

Дамите са известни с това, че обичат да си купуват дрехи, като немалка част от тях никога не обличат. Въпреки това те се дразнят на някои облекла на своите партньори и затова 14% от жените си позволяват тайно да ги изхвърлят, пише в. „Дейли мейл“.

 

 

11% от представителките на нежния пол смятат, че изхвърлянето на стари дрехи е по-приятно занимание от секса. 33% от жителите на Великобритания се чувстват много добре, след като изчистят гардеробите си от стари панталони, ризи, блузи, поли и т.н.

 

 

38% от анкетираните държат в гардероба си дрехи и аксесоари, които харесват, но никога няма да сложат, защото им напомнят за младините и им носят носталгично настроение.

 

 

Въпреки че на повечето хора им доставя удоволствие да изхвърлят стари дрехи, някои от тях съжаляват малко, след като са го направили. Единствената им възможност да си върнат изгубеното /ако вече не е късно!/ е да отидат при кофата и да изровят от там, каквото им е необходимо. И голяма част от тях го правят!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 11 години

14% от жените си позволяват тайно да ги изхвърлят =да отидат при кофата и да изровят от там, каквото им е необходимо. И голяма част от тях го правят!--------------------------------------------------------После пак ми обяснявайте, че мъжете сме били прасета.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия